Lån penge

Lån under 25 år: Unge under 25 har svært ved at låne penge. Se her

Se hvilke muligheder du har for at låne, når du er under 25 år. Klik her.
Mange unge under 25 år oplever i dag, at banker og finansvirksomheder ikke vil låne dem penge. Tendensen er blevet forstærket af finanskrisen, men eksisterede også længe før. I denne artikel stiller vi skarpt på årsagen til, at det stadig er svært for unge under 25 at låne penge.

Det handler om sikkerhed
For de fleste udbydere af lån handler det om sikkerhed. Grundholdningen er, at hvis du er under 25, så er du formentlig stadig et sted i dit liv, hvor du ikke har fast bolig eller uddannelse, eller andre aktiver, som banken kan tage udlæg i, hvis du ikke afdrager på dit lån. Samtidig ved banken, at rigtig mange unge under 25 år ikke har fast indkomst, og derfor ringe kreditværdighed.

Dertil kommer, at de fleste unge ansøger om lån i beløbsstørrelsen 25.000 kr. eller under, hvilket de fleste banker og lånevirksomheder betegner som et forbrugslån. Det betyder også, i det tilfælde du får lånet, at kravene til tilbagebetaling, og ikke mindst renterne, er højere.
Lån under 25 stadig muligt

Det er langt fra umuligt at låne penge, selvom du er under 25 år. Der findes stadig en række virksomheder, som ikke har lukket helt af for muligheden. Fordelen ved at låne penge hos disse udbydere er, at du undgår at blive omfattet af bankernes dårlige erfaringer med nogle unge. Ulempen er, at de virksomheder, som udbyder lån til unge, ofte kræver en højere rente, fordi de giver dig mulighed for at låne penge.

Pas på når du låner
Det er vigtigt du undersøger lånemarkedet grundigt, før du vælger en udbyder. Vigtige ting som beløb, løbetid, rente og ÅOP er alle faktorer du skal tage med i dine betragtninger.
Til trods for deres popularitet er SMS lån heller ikke altid en god idé, da renterne typisk er langt højere end på et normale lån, som omtales længere nede i denne artikel.

Dem kan du låne hos selvom du er under 25år
Der findes hovedsageligt tre store udbydere af lån til unge under 25 år: D-E-R, L’easy og Ferratum. De to førstnævnte selskaber tilbyder begge lån op til 15.000 kr, med relativt beskeden månedlig ydelse, som de fleste kan overskue.

Af de tre er Ferratum specialiseret indenfor mindre lånebeløb, op til 3.500 kr., med en løbetid på 15 – 30 dage. Et lån som henvender sig til dig, hvis du står og mangler penge til en ny vaskemaskine, en uforudset regning eller til sommerferien.

Lån-penge-her har lavet en let og overskuelig oversigt over de forskellige låneudbydere på markedet. Her kan du også få flere informationer om de låneudbydere, som udbyder lån til unge under 25 år.


Om 'Lån under 25 år: Unge under 25 har svært ved at låne penge. Se her' #115
Udarbejdet af Susan Damies| Se også andre artikler i vores leksikon eller se de gode lånemuligheder herunder. Denne artikel må ikke kopieres, men du er meget velkommen til at linke til den, eller 'synes godt om' på Facebook :-).
Lån penge nemt og hurtigt. Se dine lånemuligheder her.

Du kan ansøge om et lån ved en af disse låneudbydere. Ansøg gerne flere forskellige, så kan du efterfølgende sortere i dine lånetilbud

 

Laan-penge-her.dk
  Løbetid Lån op til Alder   Laan-penge-her.dk
  D:E:R - Få et quicklån og lån op til 15.000,- lynhurtigt! 12-72 måneder +20 år
Læs mere
D:E:R - Få et quicklån og lån op til 15.000,- lynhurtigt!
D:E:R kontant lån, tilbyder at låne dig op til 25.000 kr. her og nu, ingen selvangivelse nødvendig.
 
  Lån op til 25.000 kr. med et L’EASY lån. Ansøg nu. Klik her. 24-72 måneder +20 år
Læs mere
Lån op til 25.000 kr. med et L’EASY lån. Ansøg nu. Klik her.
Lån op til 25.000 kr. Med et L’EASY lån kan du købe lige hvad du drømmer om!
 
  Ferratum kviklån - Enkel og sikker kredit 12 mdr. Kassekredit
+21 år
Læs mere
Ferratum kviklån - Enkel og sikker kredit
Ferratum tilbyder kviklån fra 500 til 3.500 kr. uden sikkerhed. Lån kan søges af alle, der er er fyldt 21 år, har folkeregisteradresse i Danmark, er kreditværdig og som ikke er registreret som dårlig betaler i Debitor Registret eller RKI.
 
  Santander bank 12-120 måneder + 25 år
Læs mere
Santander bank
Med et Privatlån hos Santander kan du gøre lige hvad du vil - lån trygt mellem 5.000 og 200.000 kr. til en rente fra bare 6,20% og kom videre med dine planer nu.
 
  Hotlån 12 - 72 måneder + 25 år
Læs mere
Hotlån
 
  Robotlån op til 80 mdr. + 18 år
Læs mere
Robotlån
Lån op til 50.000 kr med et robotlån. Lån fra du er 18 år gammel.
 
  Turbolån 30 dage - kan udvides. + 20 år
Læs mere
Turbolån
Op til 20.000 kr. hurtigt med et turbolån
 
  Nordiclån 12 - 80 mdr + 20 år
Læs mere
Nordiclån
Op til 50.000 kr. med et lån fra Nordiclån
 
  BankNorwegian Op til 15 år + 25 år
Læs mere
BankNorwegian
Op til 200.000 kr. med et lån fra BankNorwegian
 
lån penge