Lån penge

Ikano Bank | Lån penge hos Ikano Bank nemt og hurtigt via nettet

Få et lån hos Ikano Bank. Ansøg via internettet. Klik her.
Ikano Bank er en nordisk online bankkoncern, som stammer fra IKEA familiens grundlægger, der igangsatte Ikano Bank tilbage i 1978. Den danske Ikano Bank er et filial under den svenske del Ikano Bank SE, men selve bankgruppen har afdelinger i både Tyskland, England, Norge, Finland, Danmark og Sverige.

Ikano Bank har sit primære forretningsområde inden for detailbranchen, hvor bankgruppen arbejder meget sammen med bl.a. Elgiganten, Bauhaus, IKEA, H&M og Silvan. Dog fylder den private kundesektor også en stor del hos Ikano Bank, som har mere end 30 års erfaring med finansiering til de private kunder.

Værdier hos Ikano Bank
Lån hos Ikano BankIkano Bank gruppen arbejder efter fire store værdier, som har en stor betydning for driften af de forskellige bank- og onlinetjenester. Samarbejde er en vigtig faktor for Ikano Bank. Det er for banken vigtigt at kunne oparbejde rigtig gode samarbejdsrelationer med sine kunder, men også internt i selve virksomheden.
Fair vilkår er en anden værdi hos Ikano Bank. Disse fair vilkår beskriver banken selv som, at de ikke vil skrive tingene med småt samtidig med, Ikano Bnak beskriver sig selv, som en ærlig og åben bank. Enkelthed og den sunde fornuft er for Ikano Bank nøgleord. Dette betyder, at kunderne kan møde en bank, som lægger rigtig stor vægt på at finde en fornuftig, grundig, tilpas og hurtig løsning på kundernes krav. Som kunde ved Ikano Bank kan man forvente at modtage en klar og tydelig kommunikation, så risikoen for misforståelser reduceres mest muligt.

Sidst men ikke mindst har Ikano Bank en værdi om, at banken skal turde, at være anderledes end konkurrenterne. Det betyder ifølge banken, at de både tænker og handler anderledes, men der vil altid blive fundet en tilfredsstillende løsning for kunderne. Ikano Banks kunder vil både blive mødt af denne anderledes tankegang, men de vil i høj grad også blive mødt af masser energi og engagerede ansatte og rådgivere.

Produktgrupper til private kunder
Ikano Bank er som nævnt en online bank, som både hjælper business og private kunder. I dette afsnit vil vi gennemgå nogle af de produktgrupper, som Ikano Bank tilbyder sine private kunder, og længere nede på siden, finder du en beskrivelse af de erhvervsmæssige produktgrupper.

Til den private kundegruppe tilbyder Ikano Bank bl.a. økonomisikring, lån og kreditkort. Økonomisikring betyder, at Ikano Bank vil gå ind og hjælpe sine kunder med dine udgifter til lån og kreditkort, som kunden har ved Ikano Bank. Denne sikring kan dog kun bruges, hvis kunden ufrivilligt eller midlertidig bliver arbejdsløs, men også hvis kunden bliver syg. Når du som kunde opretter en Økonomi Sikring hos Ikano Bank, kan du gøre det, hvis du har lån på op til 300.000 kr. Du skal dog også have en månedlig ydelse på højest 7.000 kr., før du kan bruge denne Økonomi Sikring.

Inden for lånegruppen tilbyder Ikano Bank 2 forskellige lånetype. Den ene kalder Ikano Bank for Familielån, hvor man sammen med sin partner kan låne fra 10.000 kr. og op til 300.000 kr. Den anden lånetype kaldes for Sololån, hvor en enkelt person kan låne fra 5.000 kr. og op til 100.000 kr. Ved denne lånetype kan man få en løbetid fra 1-10 år. Når man ansøger om et lån hos Ikano Bank er behandlingstiden ganske kort, idet man får svar på sin låneansøgning inden for få minutter.

Hvis du som kunde eller kommende kunde hos Ikano Bank ønsker et kreditkort, er dette også muligt. Ikano Bank tilbyder nemlig kreditkortet Ikano Bank Visa til en fornuftigt rente, og der er ingen årlige gebyrer samt oprettelsesgebyr. Med et kreditkort fra Ikano Bank kan du få en kredit på op til 50.000 kr., og bruger du ikke hele kreditten, betaler du kun renter af det beløb, som du har købt for. Nogle af fordelene ved Ikano Bank Visa er, at du har op til 45 dages rentefrihed, og du kan bruge kortet over alt i verden. Med et Ikano Bank Visa kreditkort bestemmer du selv, hvor meget du ønsker at betale tilbage af gangen. Der er dog et krav om, at du som minimum skal betale 100 kr. om måneden eller 3 % af din saldo.

En ting som du altid skal være opmærksom på, når du låner penge via almindeligt banklån, kreditkort eller en helt tredje måde, er, at du altid skal holde øje med renten og ÅOP.

Produktgrupper til erhvervskunder
Ikano Bank har flere forskellige produktgrupper til sine erhvervskunder, bl.a. leasingaftaler og kortløsninger. Inden for leasingaftaler tilbyder Ikano Bank flere forskellige individuelle og fleksible finansieringsmuligheder, som alle bliver tilpasset den enkelte kundes ønsker og behov. Ved hjælp fra forskellige samarbejdspartnere har Ikano Bank opnået kompetencer med leasingaftaler inden for bl.a. rengørings- og sikringsudstyr, lifte, gaffeltrucks, IT-, tandlæge- og kontorudstyr.

Kortløsningerne til erhvervskunder omhandler, at Ikano Bank er med til at hjælpe sine erhvervskunder i detailbranche med finansiering af produkter, som slutkunden køber. Dette kan både være produkter købt ved optagelsen af almindelige lån eller ved betaling med kreditkort.


Om 'Ikano Bank | Lån penge hos Ikano Bank nemt og hurtigt via nettet' #300
Udarbejdet af Susan Damies| Se også andre artikler i vores leksikon eller se de gode lånemuligheder herunder. Denne artikel må ikke kopieres, men du er meget velkommen til at linke til den, eller 'synes godt om' på Facebook :-).
Lån penge nemt og hurtigt. Se dine lånemuligheder her.

Du kan ansøge om et lån ved en af disse låneudbydere. Ansøg gerne flere forskellige, så kan du efterfølgende sortere i dine lånetilbud

 

Laan-penge-her.dk
  Løbetid Lån op til Alder   Laan-penge-her.dk
  D:E:R - Få et quicklån og lån op til 15.000,- lynhurtigt! 12-72 måneder +20 år
Læs mere
D:E:R - Få et quicklån og lån op til 15.000,- lynhurtigt!
D:E:R kontant lån, tilbyder at låne dig op til 25.000 kr. her og nu, ingen selvangivelse nødvendig.
 
  Lån op til 25.000 kr. med et L’EASY lån. Ansøg nu. Klik her. 24-72 måneder +20 år
Læs mere
Lån op til 25.000 kr. med et L’EASY lån. Ansøg nu. Klik her.
Lån op til 25.000 kr. Med et L’EASY lån kan du købe lige hvad du drømmer om!
 
  Ferratum kviklån - Enkel og sikker kredit 12 mdr. Kassekredit
+21 år
Læs mere
Ferratum kviklån - Enkel og sikker kredit
Ferratum tilbyder kviklån fra 500 til 3.500 kr. uden sikkerhed. Lån kan søges af alle, der er er fyldt 21 år, har folkeregisteradresse i Danmark, er kreditværdig og som ikke er registreret som dårlig betaler i Debitor Registret eller RKI.
 
  Santander bank 12-120 måneder + 25 år
Læs mere
Santander bank
Med et Privatlån hos Santander kan du gøre lige hvad du vil - lån trygt mellem 5.000 og 200.000 kr. til en rente fra bare 6,20% og kom videre med dine planer nu.
 
  Hotlån 12 - 72 måneder + 25 år
Læs mere
Hotlån
 
  Robotlån op til 80 mdr. + 18 år
Læs mere
Robotlån
Lån op til 50.000 kr med et robotlån. Lån fra du er 18 år gammel.
 
  Turbolån 30 dage - kan udvides. + 20 år
Læs mere
Turbolån
Op til 20.000 kr. hurtigt med et turbolån
 
  Nordiclån 12 - 80 mdr + 20 år
Læs mere
Nordiclån
Op til 50.000 kr. med et lån fra Nordiclån
 
  BankNorwegian Op til 15 år + 25 år
Læs mere
BankNorwegian
Op til 200.000 kr. med et lån fra BankNorwegian
 
lån penge