Lån penge

Pengeautomaten.dk: Få et kviklån hos Pengeautomaten.dk

Lån penge hos Pengeautomaten.dk. Klik her.
Pengeautomaten.dk er en finansiel virksomhed, som låner penge til danskerne. Virksomheden er grundlagt af Ikano Bank i 1978 og er dermed en del af Ikano Gruppen, som har samme grundlægger som møbelgiganten IKEA. Pengeautomaten.dk har mere end 100 ansatte i administrationen i Glostrup, hvor der bliver administreret mere end 150.000 lån og kreditter til privatkunder i hele Danmark.

PeneautomatenFor pengeautomatken.dk er det vigtigt at lade låntagerne vide, at virksomheden ønsker at hjælpe på den bedst mulige måde. Det betyder, at når en kunde ansøger om et lån, så laver pengeautomaten.dk en helhedsvurdering af låntageren. Med denne helhedsvurdering kan virksomheden på bedst mulige måde undersøge, om ansøgeren kan tilbagebetale lånet. Det er også meget vigtigt for pengeautomaten.dk, at låntagerne har en stor ansvarlighed i forbindelse med låntagning. Med andre ord vil det sige, at virksomheden kan afslå kundens ansøgning, hvis låneansøgningen giver pengeautomaten.dk indtryk af, at kunden vil få problemer i forbindelse med tilbagebetaling af gælden. Vurderer virksomheden, at låneansøgeren vil få problemer, vil pengeautomaten.dk hellere tilbyde sin kommende kunde et mindre lån i stedet for at udstede et så stort lån, at det vil give kunden økonomiske vanskeligheder.

Krav til låntagerne
Pegneautomaten.dk stiller ikke særlig store krav til sine kunder, idet låntageren ikke skal stille nogen form for sikkerhed eller forklare, hvad pengene skal bruges til. Dog stiller virksomheden nogle mere personlige krav som:
- Du skal have fast arbejde
- Du skal have en husstandsindkomst på min. 225.000 kr.
- Du skal være fyldt 25 år
- Du må ikke være registreret i RKI
- Du skal have bopæl i Danmark, Grønland eller på Færøerne
- Du skal have et dansk CPR. nummer

To lånemuligheder
Hos pengeautomaten.dk har du to muligheder for at optage et lån. Den ene mulighed er at optage et almindeligt lån ligesom et banklån, hvor du selv har indflydelse på lånets størrelse. Hos pengeautomaten.dk kan du dog kun låne fra 10.000 kr. og op til 250.000 kr.
Har du f.eks. lån ved flere forskellige låneudbydere, tilbyder pengeautomaten.dk en anden lånemulighed, hvor du får samlet alle dine lån hos virksomheden. Ønsker du at samle alle dine lån hos pengeautomaten.dk, kan du få mere luft i din økonomi, da du kan spare en masse gebyrer. Det vil også være muligt at få en lavere rente samt lavere månedlige afdrag, som du selv kan beregne på virksomhedens hjemmeside.

Låneberegneren
Hos pengeautomaten.dk kan du hurtigt og nemt se, hvor meget eller hvor lidt det vil koste dig at låne penge hos virksomheden. På virksomhedens hjemmeside findes funktionen ”låneberegneren”, hvor du selv kan stille et barometer, som med det samme vil fortælle dig, hvad det kommer til at koste at optaget et lån mellem 10.000 og 250.000 kr. inkl. en bankrente. Når du har lavet denne udregning, er det med det samme muligt at bestille lånet.

Sådan optager du lån hos pengeautomaten.dk
Det er meget enkelt og simpelt at optage at låne hos pengeautomaten.dk, da du kan lave din låneansøgning hjemme foran computeren. Det eneste du skal gøre er, at udfylde ansøgningsskemaet, som findes på hjemmesiden. Når ansøgningen er udfyldt sendes den af sted, og i løbet af få minutter får du et svar i på din e-mail. Hvis ansøgningen bliver godkendt, sender pengeatumaten.dk en låneaftale af sted med posten, som du skal underskrive og sende retur. Ønskes en lidt hurtigere betjening, kan du også udskrive låneaftalen, som sendes med på den bekræftende e-mail. Fra pengeautomaten.dk har modtaget din ansøgning, vil du i løbet af max 4 dage få indsat det lånte beløb på din bankkonto.

Lånebestemmelser
Som ved lån optaget i en bank er der hos pengeautomaten.dk også nogle lånebestemmelser, som du skal læse igennem, inden du optager et lån. Pengeautomaten.dk anbefaler derfor, at du læser virksomhedens bestemmelser grundigt igennem, da det vil dig det fulde overblik over bl.a. praktiske betingelser, regler og retningslinjer, ansvar og sikring samt dine generelle rettigheder. For at læse mere herom kan du klikke på følgende link: http://www.pengeautomaten.dk/hvad-koster-det/laanebestemmelser/ .


Om 'Pengeautomaten.dk: Få et kviklån hos Pengeautomaten.dk' #81
Udarbejdet af Susan Damies| Se også andre artikler i vores leksikon eller se de gode lånemuligheder herunder. Denne artikel må ikke kopieres, men du er meget velkommen til at linke til den, eller 'synes godt om' på Facebook :-).
Lån penge nemt og hurtigt. Se dine lånemuligheder her.

Du kan ansøge om et lån ved en af disse låneudbydere. Ansøg gerne flere forskellige, så kan du efterfølgende sortere i dine lånetilbud

 

Laan-penge-her.dk
  Løbetid Lån op til Alder   Laan-penge-her.dk
  D:E:R - Få et quicklån og lån op til 15.000,- lynhurtigt! 12-72 måneder +20 år
Læs mere
D:E:R - Få et quicklån og lån op til 15.000,- lynhurtigt!
D:E:R kontant lån, tilbyder at låne dig op til 25.000 kr. her og nu, ingen selvangivelse nødvendig.
 
  Lån op til 25.000 kr. med et L’EASY lån. Ansøg nu. Klik her. 24-72 måneder +20 år
Læs mere
Lån op til 25.000 kr. med et L’EASY lån. Ansøg nu. Klik her.
Lån op til 25.000 kr. Med et L’EASY lån kan du købe lige hvad du drømmer om!
 
  Ferratum kviklån - Enkel og sikker kredit 12 mdr. Kassekredit
+21 år
Læs mere
Ferratum kviklån - Enkel og sikker kredit
Ferratum tilbyder kviklån fra 500 til 3.500 kr. uden sikkerhed. Lån kan søges af alle, der er er fyldt 21 år, har folkeregisteradresse i Danmark, er kreditværdig og som ikke er registreret som dårlig betaler i Debitor Registret eller RKI.
 
  Santander bank 12-120 måneder + 25 år
Læs mere
Santander bank
Med et Privatlån hos Santander kan du gøre lige hvad du vil - lån trygt mellem 5.000 og 200.000 kr. til en rente fra bare 6,20% og kom videre med dine planer nu.
 
  Hotlån 12 - 72 måneder + 25 år
Læs mere
Hotlån
 
  Robotlån op til 80 mdr. + 18 år
Læs mere
Robotlån
Lån op til 50.000 kr med et robotlån. Lån fra du er 18 år gammel.
 
  Turbolån 30 dage - kan udvides. + 20 år
Læs mere
Turbolån
Op til 20.000 kr. hurtigt med et turbolån
 
  Nordiclån 12 - 80 mdr + 20 år
Læs mere
Nordiclån
Op til 50.000 kr. med et lån fra Nordiclån
 
  BankNorwegian Op til 15 år + 25 år
Læs mere
BankNorwegian
Op til 200.000 kr. med et lån fra BankNorwegian
 
lån penge