Lån penge

MasterCard Debit | Betalingskortet med chip - Find info her

MasterCard Debit betalingskortet kan siges at være videreudviklingen af Visa Electron kortet. Med et MasterCard Debit kan du hæve penge, handle via internet og i fysiske butikker i både Danmark og flere steder i udlandet. Kortet minder utrolig meget om Visa Electron, da du ikke kan lave overtræk på kortet, men den store forskel er, at MasterCard Debit har en chip, hvilket giver en meget større sikkerhed, når du handler. Du kan altid tjekke, om du har penge nok på dit kort ved hjælp af servicen saldokontrol, som du kan få flere informationer om i din bank.

Flere informationer om MasterCard Debit
Når du vælger at få et MasterCard Debit, kan du få flere forskellige typer af kortet, idet man har valgt at opdele kortet efter forbrugernes alder. Der findes tre typer af MasterCard Debit, standard, Young og Gold. Du kan finde mange flere informationer om MasterCard Debit og kortets muligheder i din bank, men fælles for kortene er, at du maksimum kan hæve 5.000 kroner kontant i hæveautomaterne om dagen. Du kan dog handle for op til 30.000 kroner i butikkerne eller via internettet, så længe du har penge på din konto. Dog er beløbene på henholdsvis 6.000 kroner og 50.000 kroner ved MasterCard Debit Gold.

I flere banken tilbyder de, at du kan hæve i andre bankers hæveautomater gratis ved de 4 første hævninger, hvorefter der pålægges et lille gebyr. Bruger du MasterCard Debit kortet i udlandet, vil du mange steder også blive påregnet et mindre gebyr. Hvis du har et specielt ønske til, hvordan dit MasterCard Debit skal se ud, kan du designe dit eget kort, hvilket du også kan finde flere informationer om i din bank.


Om 'MasterCard Debit | Betalingskortet med chip - Find info her' #318
Udarbejdet af Susan Damies| Se også andre artikler i vores leksikon eller se de gode lånemuligheder herunder. Denne artikel må ikke kopieres, men du er meget velkommen til at linke til den, eller 'synes godt om' på Facebook :-).
Lån penge nemt og hurtigt. Se dine lånemuligheder her.

Du kan ansøge om et lån ved en af disse låneudbydere. Ansøg gerne flere forskellige, så kan du efterfølgende sortere i dine lånetilbud

 

Laan-penge-her.dk
  Løbetid Lån op til Alder   Laan-penge-her.dk
  D:E:R - Få et quicklån og lån op til 15.000,- lynhurtigt! 12-72 måneder +20 år
Læs mere
D:E:R - Få et quicklån og lån op til 15.000,- lynhurtigt!
D:E:R kontant lån, tilbyder at låne dig op til 25.000 kr. her og nu, ingen selvangivelse nødvendig.
 
  Lån op til 25.000 kr. med et L’EASY lån. Ansøg nu. Klik her. 24-72 måneder +20 år
Læs mere
Lån op til 25.000 kr. med et L’EASY lån. Ansøg nu. Klik her.
Lån op til 25.000 kr. Med et L’EASY lån kan du købe lige hvad du drømmer om!
 
  Ferratum kviklån - Enkel og sikker kredit 12 mdr. Kassekredit
+21 år
Læs mere
Ferratum kviklån - Enkel og sikker kredit
Ferratum tilbyder kviklån fra 500 til 3.500 kr. uden sikkerhed. Lån kan søges af alle, der er er fyldt 21 år, har folkeregisteradresse i Danmark, er kreditværdig og som ikke er registreret som dårlig betaler i Debitor Registret eller RKI.
 
  Santander bank 12-120 måneder + 25 år
Læs mere
Santander bank
Med et Privatlån hos Santander kan du gøre lige hvad du vil - lån trygt mellem 5.000 og 200.000 kr. til en rente fra bare 6,20% og kom videre med dine planer nu.
 
  Hotlån 12 - 72 måneder + 25 år
Læs mere
Hotlån
 
  Robotlån op til 80 mdr. + 18 år
Læs mere
Robotlån
Lån op til 50.000 kr med et robotlån. Lån fra du er 18 år gammel.
 
  Turbolån 30 dage - kan udvides. + 20 år
Læs mere
Turbolån
Op til 20.000 kr. hurtigt med et turbolån
 
  Nordiclån 12 - 80 mdr + 20 år
Læs mere
Nordiclån
Op til 50.000 kr. med et lån fra Nordiclån
 
  BankNorwegian Op til 15 år + 25 år
Læs mere
BankNorwegian
Op til 200.000 kr. med et lån fra BankNorwegian
 
lån penge