Lån penge

Leasy - Ansøg om et lån hos Leasy her

Indfri dine drømme med et L’EASY-kontantlån. Klik her.
L´EASY er en virksomhed som sælger og udlejer langvarige kvalitetsforbrugsgoder. Sortimentet består af hårde hvidevarer, TV, DVD, sorround sound, digitalkameraer, computere og mobiltelefoner. L´EASY har ingen butikker, men betjener sine kunder via telefon og internettet. Hovedkontoret ligger i Odense, og det er også der, kunderne betjenes fra. Derudover har L´EASY et lager både i Odense, Hobro og Tåstrup. Hos L´EASY kan du også låne op til 15.000 kr.

Virksomheden lægger stor vægt på at kunne leverer kvalitetsprodukter. Derfor udvælges produkter med omhu, så de stiller op til de høje krav, L´EASY stiller. Virksomheden vil også gerne dække flere behov hos forbrugerne, og derfor har L´EASY et bredt varesortiment.

Få et leasy lånL´EASY blev grundlagt i 1985 af Niels Thorborg og har været i kraftig udvikling siden sin etablering. Virksomheden opererer også på det norske, svenske og hollandske marked, hvor der i alle 3 lande ligger et salgskontor. L´EASY koncernen omfatter virksomheden D:E:R i Danmark samt Thorn i Norge og Sverige. Desuden ejer L´EASY halvdelen af virksomheden wupti.com. L´EASY indgår også i 3C Holding koncernen, som er også er ejet af L´EASY´s grundlægger.

Fra bestilling til levering
Når man bestiller sine varer hos L´EASY, skal man tage stilling til, hvilken måde man ønsker at betale på. Der er 3 muligheder, hvor den første mulighed er kontant betaling. Her betaler man det hele på engang. Man kan også vælge betalingsmåden 12 måneder rentefrit, hvor man køber sin varer på afbetaling. Varen skal være betalt i løbet af de 12 måneder, og man får ingen rente. Den sidste mulighed hedder finansiering, hvor betalingen deles over i længere perioder. For uden de 3 betalingsmuligheder er det også muligt at leje L´EASY´s produkter, men dette kan dog kun være for en periode på 12 måneder.

Det er altid L´EASY, som sørger for at levere varen til kunden, og der tillæggelse derfor ikke et leveringsgebyr. Når man modtager varen, installerer L´EASY den, som de er sikre på, at alt fungerer korrekt. Leveringstiden aftales med den enkelte kunde, men virksomheden bestræber sig på at levere hurtigst muligt. L´EASY levere dog kun til brofaste øer i Danmark.

Som ved flere andre virksomheder har man som kunde ved L´EASY 14 dages fortrydelsesret fra leveringstidspunktet, så man kan altid fortryde sit køb. Sker det, at kunden fortryder købet, kontakter man L´ EASY, og så henter de varen retur. Man skal dog sørge for, at varen returneres i samme stand, som man har fået leveret varen.

Baggrunden for L´EASY´s grundlæggelse
Tilbage i midten 1980´erne udlejede to danske virksomheder D:E:R og TeleRent TV og video til den danske befolkning. Samtidig undrede den unge afsætningsøkonomistuderende Niels Thorborg sig over, hvorfor de to virksomheder kun udlejede video og TV, samt hvorfor de havde etableret butikker rundt om i Danmark, når de nu var meget dyre i drift.

Niels Thorborgs interesse for salg og kundebetjening kom i hans unge dage, da han hjalp sine forældre på deres købmandsgård. I sortimentet var også hårde hvidevarer, så han fik en tidlig erfaring og kendskab til denne produktgruppe.

På baggrund er de forrige faktorer mente Niels Thorsborg, at der måtte være potentielle kunder, som gerne ville leje f.eks. en vaskemaskine frem for at købe den. Samtidig havde han en idé om, at forbrugerne også gerne ville have det så nemt som muligt, og derfor skulle det laves et andet koncept i stedet for en butik.

L´EASY bliver til
Niels Thorsborg ville lave et koncept, hvor man kunne leje vaskemaskiner og andre hårde hvidevarer via telefon. I starten var det en hobbyvirksomhed, da grundlæggeren ville passe sit studie samtidig. Det blev hurtigt en succes, og Niels besluttede sig for at stoppe på studiet, så han kunne koncentrere sig fuldt ud om sin hobby.

I august 1985 grundlægger Niels Thorsborg firmaet VaskRent, og i 1992 skiftede VaskRent navn til L´EASY, og Niels Thorsnborg valgte samtidig at udvide sit sortiment. Efterfølgende blev væksten endnu kraftigere, og det fortsatte flere år endnu.

På grund af L´EASY store succes kom virksomheden i 1998 også ud på eksportmarkedet. I første omgang handlede det kun om Sverige, men i 2001 kom L´EASY´s koncept også til Norge og i 2006 til Holland. Året forinden havde L´EASY købt Thorn Nordics daværende datterselskab D:E:R, og i 2006 købte virksomheden Thorn selskaberne i Norge og Sverige. Sidenhen har L´EASY fået salgskontorer både i Sverige, Norge og Holland. Den dag i dag ejer Niels Thorsborg stadig virksomheden, og omsætningen ligger på ca. 1,5 mia. DKK, og der er knap 600 ansatte.


Om 'Leasy - Ansøg om et lån hos Leasy her' #75
Udarbejdet af Susan Damies| Se også andre artikler i vores leksikon eller se de gode lånemuligheder herunder. Denne artikel må ikke kopieres, men du er meget velkommen til at linke til den, eller 'synes godt om' på Facebook :-).
Lån penge nemt og hurtigt. Se dine lånemuligheder her.

Du kan ansøge om et lån ved en af disse låneudbydere. Ansøg gerne flere forskellige, så kan du efterfølgende sortere i dine lånetilbud

 

Laan-penge-her.dk
  Løbetid Lån op til Alder   Laan-penge-her.dk
  D:E:R - Få et quicklån og lån op til 15.000,- lynhurtigt! 12-72 måneder +20 år
Læs mere
D:E:R - Få et quicklån og lån op til 15.000,- lynhurtigt!
D:E:R kontant lån, tilbyder at låne dig op til 25.000 kr. her og nu, ingen selvangivelse nødvendig.
 
  Lån op til 25.000 kr. med et L’EASY lån. Ansøg nu. Klik her. 24-72 måneder +20 år
Læs mere
Lån op til 25.000 kr. med et L’EASY lån. Ansøg nu. Klik her.
Lån op til 25.000 kr. Med et L’EASY lån kan du købe lige hvad du drømmer om!
 
  Ferratum kviklån - Enkel og sikker kredit 12 mdr. Kassekredit
+21 år
Læs mere
Ferratum kviklån - Enkel og sikker kredit
Ferratum tilbyder kviklån fra 500 til 3.500 kr. uden sikkerhed. Lån kan søges af alle, der er er fyldt 21 år, har folkeregisteradresse i Danmark, er kreditværdig og som ikke er registreret som dårlig betaler i Debitor Registret eller RKI.
 
  Santander bank 12-120 måneder + 25 år
Læs mere
Santander bank
Med et Privatlån hos Santander kan du gøre lige hvad du vil - lån trygt mellem 5.000 og 200.000 kr. til en rente fra bare 6,20% og kom videre med dine planer nu.
 
  Hotlån 12 - 72 måneder + 25 år
Læs mere
Hotlån
 
  Robotlån op til 80 mdr. + 18 år
Læs mere
Robotlån
Lån op til 50.000 kr med et robotlån. Lån fra du er 18 år gammel.
 
  Turbolån 30 dage - kan udvides. + 20 år
Læs mere
Turbolån
Op til 20.000 kr. hurtigt med et turbolån
 
  Nordiclån 12 - 80 mdr + 20 år
Læs mere
Nordiclån
Op til 50.000 kr. med et lån fra Nordiclån
 
  BankNorwegian Op til 15 år + 25 år
Læs mere
BankNorwegian
Op til 200.000 kr. med et lån fra BankNorwegian
 
lån penge