Lån penge

Ferratum | Lån 500 kr gratis eller Lån op til 4000 kr | Minilån

Ansøg om et lån hos Ferratum. Klik her.
Lån penge hos ExtraCashFerratum er en virksomhed, som låner mindre beløb ud til den danske forbruger. Virksomheden er på markedet i 13 forskellige lande, og det er samtidig den virksomhed, som udviklede SMS lånene. Konceptet er stadig forholdsvis nyt i Danmark, og Ferratum kom ind på det danske marked i sommeren 2009. Når en person ansøger om et lån hos Ferratum, kontrollere virksomheden ansøgerens kredit- ID forhold, og den følger den Europæiske og lokale lov i henhold til branchen.

Hvem kan låne?
Ferratum henvender sig til person, som har brug for at låne et mindre beløb, og man kan sige, at virksomheden er et fleksibelt alternativ til det almindelige kreditkort. For at kunne låne penge hos Ferratum skal man være minimum 21 år, have dansk CPR nummer og folkeregisteradresse, være dansk statsborger, og så skal ansøgeren vurderes som kreditværdig af Ferratum. Det vil med andre ord sige, at låneansøgeren ikke må være registreret som dårlig betaler, og dermed skal ansøgeren også have en god privat økonomi, så Ferratum kan være sikker på, at kunden kan betale lånet tilbage. Derudover er det Ferratums betingelse, at ansøgeren har et mobiltelefonnummer, der kan findes på internettet eller i telefonbøgerne.

Optagelse af lån
Når man skal låne penge hos Ferratum, kan man udfylde en låne ansøgningen på virksomhedens hjemmeside. Er ansøgningen Ferratum i hænde i åbningstiderne mandag til fredag kl. 9.00 til 17.00, får ansøgeren svar i løbet af ganske kort tid. Hvis Ferratum godkender ansøgningen om lån, modtager ansøgeren et brev med posten eller en e-mail med alle relevante oplysninger og lånevilkår i henhold til Forbrugeraftaleloven. Når hele låneansøgningen er gået i orden, modtager kunden pengene inden for 2 bankdage.

Kan Ferratum bevilget lånet til ansøgeren, skal vedkommende naturlig acceptere vilkårene, så penge bliver udbetalt. Dette gør ansøgeren ved at sende en SMS til Ferratum med teksten ”GODKEND og PINkode” inden for 24 timer efter Ferratums svar på låneansøgningen. Hvis ikke kunden sender denne sms inden for tidsfristen, anses låneaftalen som annulleret. Efter låneansøgeren har sendt SMS beskeden af sted, har vedkommende også accepteret og er bekendt med Ferratums lånevilkår.

Lånets størrelse og tilbagebetaling
Hos Ferratum kan man få bevilget lån fra 500 kr. og op til 4.000 kr. Betaler man sit lån tilbage inden tilbagebetalingsfristen er udløbet, bliver der ikke tilskrevet rente. Alle lån på over 500 kr. tillægges en låneafgift. Det er ikke muligt at låne hos Ferratum, hvis man i forvejen har et lån hos virksomheden, som ikke er betalt tilbage.

Da lånene hos Ferratum ikke er særlige høje, skal det lånte beløb også betales tilbage rimelig hurtigt. Alt efter lånets størrelse bliver lånets sat til betaling 15-30 dage efter, man har modtaget pengene. På betalingsdatoen skal hele lånebeløbet samt lånegebyrer være indbetalt på en af Ferratums bankkonti. Lånet er først anset for tilbagebetalt, når Ferratum har modtaget alle pengene. Hvis man ikke betaler lånet tilbage til tiden, modtager låntageren rykkere med gebyrer, som kunden også skal betale.


Om 'Ferratum | Lån 500 kr gratis eller Lån op til 4000 kr | Minilån' #108
Udarbejdet af Susan Damies| Se også andre artikler i vores leksikon eller se de gode lånemuligheder herunder. Denne artikel må ikke kopieres, men du er meget velkommen til at linke til den, eller 'synes godt om' på Facebook :-).
Lån penge nemt og hurtigt. Se dine lånemuligheder her.

Du kan ansøge om et lån ved en af disse låneudbydere. Ansøg gerne flere forskellige, så kan du efterfølgende sortere i dine lånetilbud

 

Laan-penge-her.dk
  Løbetid Lån op til Alder   Laan-penge-her.dk
  D:E:R - Få et quicklån og lån op til 15.000,- lynhurtigt! 12-72 måneder +20 år
Læs mere
D:E:R - Få et quicklån og lån op til 15.000,- lynhurtigt!
D:E:R kontant lån, tilbyder at låne dig op til 25.000 kr. her og nu, ingen selvangivelse nødvendig.
 
  Lån op til 25.000 kr. med et L’EASY lån. Ansøg nu. Klik her. 24-72 måneder +20 år
Læs mere
Lån op til 25.000 kr. med et L’EASY lån. Ansøg nu. Klik her.
Lån op til 25.000 kr. Med et L’EASY lån kan du købe lige hvad du drømmer om!
 
  Ferratum kviklån - Enkel og sikker kredit 12 mdr. Kassekredit
+21 år
Læs mere
Ferratum kviklån - Enkel og sikker kredit
Ferratum tilbyder kviklån fra 500 til 3.500 kr. uden sikkerhed. Lån kan søges af alle, der er er fyldt 21 år, har folkeregisteradresse i Danmark, er kreditværdig og som ikke er registreret som dårlig betaler i Debitor Registret eller RKI.
 
  Santander bank 12-120 måneder + 25 år
Læs mere
Santander bank
Med et Privatlån hos Santander kan du gøre lige hvad du vil - lån trygt mellem 5.000 og 200.000 kr. til en rente fra bare 6,20% og kom videre med dine planer nu.
 
  Hotlån 12 - 72 måneder + 25 år
Læs mere
Hotlån
 
  Robotlån op til 80 mdr. + 18 år
Læs mere
Robotlån
Lån op til 50.000 kr med et robotlån. Lån fra du er 18 år gammel.
 
  Turbolån 30 dage - kan udvides. + 20 år
Læs mere
Turbolån
Op til 20.000 kr. hurtigt med et turbolån
 
  Nordiclån 12 - 80 mdr + 20 år
Læs mere
Nordiclån
Op til 50.000 kr. med et lån fra Nordiclån
 
  BankNorwegian Op til 15 år + 25 år
Læs mere
BankNorwegian
Op til 200.000 kr. med et lån fra BankNorwegian
 
lån penge