Lån penge

Nordea: Læs historien om Nordea her (tidligere Unibank)

Nordea er en af de største finansielle virksomheder i Norden og Østeuropa med hovedsæde i Stockholm. Nordea er på markedet i Sverige, Norge, Finland, Rusland, Polen, Baltikum og Danmark. Det danske hovedsæde ligger på Christianshavn i København, men Nordea har også internationale afdelinger i bl.a. Singapore, New York og London. Nordea-aktien er noteret på NASDAQ OMX både i Helsinki, Stockholm og København.

I dag har Nordea godt 1.400 filialer, og banken har en førende position på markedet for netbanking med ca. 6. mio. kunder. Nordeas kerne forretningsområder er Reatil Banking, Corporate and Institutional Banking, Asset Management & Life, Investment Banking og Private Banking. Det betyder med andre ord, at Nordea beskæftiger sig med alt fra rådgivning af erhvervs- og privat kunder samt handel på de internationale børser til salg og investering af pensionsopsparinger og kapitalforvaltning. Dvs. alle ydelser inden for den finansielle sketor. Desuden har Nordea og flere ansatte, som arbejder i backup funktioner inden for IT og HR.

Grundlæggelsen af Nordea
Grundlæggelsen af Nordea skete i 1997 ved en fusion af den finske Merita Bank og den svenske Nordbank under navnet MeritaNordbanken. 3 år senere fusionerede banken med danske Unibanks moderselskab. Samme år fusionerede banken også med den norske Christiania Bank, og i en kort periode fik banken navnet Nordic Baltic Holding, indtil banken fik det nuværende navn Nordea i oktober 2000.

Nordeas værdier
For Nordea er det meget vigtigt at have tilfredse kunder, og kunderne skal også være i centrum. Derfor er nogle af Nordeas værider at tage udgangspunkt i den enkelte kunde, og banken forsøger på bedst mulige måde at forstå den enkelte kundes behov samtidig med, Nordea vil overgå kundernes forventninger. Nordea arbejder altid professionelt, og banken ønsker at skabe langvarige relationer til deres kunder.

Nordeas mission er at gøre det muligt, hvilket man også kan se ud fra de værdier, Nordea udviser over for bankens kunder. Bankens vision er at være en ”Great European Bank”, som anerkender sine medarbejder og skaber værdi for aktionærer og kunder.

Samtidig er det også vigtigt for Nordea at have mennesket i fokus. Det sker ud fra en forudsætning om, at det er det enkelte menneske, som gør forskellen. Nordea ønsker at give mennesker muligheden for at skabe resultater og udvikle sig, samtidig med banken vil fremme initiativlyst. Ud fra disse værdier kan det siges, at Nordea sætter sine ansatte i fokus, og de arbejder som et team med henblik på at vise tillid og tage ansvar. Desuden forsøger Nordea at give sine ansatte muligheden for at være med til at skabe værdi, og alle afdelinger arbejder på tværs af hele organisationen.


Om 'Nordea: Læs historien om Nordea her (tidligere Unibank)' #163
Udarbejdet af Susan Damies| Se også andre artikler i vores leksikon eller se de gode lånemuligheder herunder. Denne artikel må ikke kopieres, men du er meget velkommen til at linke til den, eller 'synes godt om' på Facebook :-).
Lån penge nemt og hurtigt. Se dine lånemuligheder her.

Du kan ansøge om et lån ved en af disse låneudbydere. Ansøg gerne flere forskellige, så kan du efterfølgende sortere i dine lånetilbud

 

Laan-penge-her.dk
  Løbetid Lån op til Alder   Laan-penge-her.dk
  D:E:R - Få et quicklån og lån op til 15.000,- lynhurtigt! 12-72 måneder +20 år
Læs mere
D:E:R - Få et quicklån og lån op til 15.000,- lynhurtigt!
D:E:R kontant lån, tilbyder at låne dig op til 25.000 kr. her og nu, ingen selvangivelse nødvendig.
 
  Lån op til 25.000 kr. med et L’EASY lån. Ansøg nu. Klik her. 24-72 måneder +20 år
Læs mere
Lån op til 25.000 kr. med et L’EASY lån. Ansøg nu. Klik her.
Lån op til 25.000 kr. Med et L’EASY lån kan du købe lige hvad du drømmer om!
 
  Ferratum kviklån - Enkel og sikker kredit 12 mdr. Kassekredit
+21 år
Læs mere
Ferratum kviklån - Enkel og sikker kredit
Ferratum tilbyder kviklån fra 500 til 3.500 kr. uden sikkerhed. Lån kan søges af alle, der er er fyldt 21 år, har folkeregisteradresse i Danmark, er kreditværdig og som ikke er registreret som dårlig betaler i Debitor Registret eller RKI.
 
  Santander bank 12-120 måneder + 25 år
Læs mere
Santander bank
Med et Privatlån hos Santander kan du gøre lige hvad du vil - lån trygt mellem 5.000 og 200.000 kr. til en rente fra bare 6,20% og kom videre med dine planer nu.
 
  Hotlån 12 - 72 måneder + 25 år
Læs mere
Hotlån
 
  Robotlån op til 80 mdr. + 18 år
Læs mere
Robotlån
Lån op til 50.000 kr med et robotlån. Lån fra du er 18 år gammel.
 
  Turbolån 30 dage - kan udvides. + 20 år
Læs mere
Turbolån
Op til 20.000 kr. hurtigt med et turbolån
 
  Nordiclån 12 - 80 mdr + 20 år
Læs mere
Nordiclån
Op til 50.000 kr. med et lån fra Nordiclån
 
  BankNorwegian Op til 15 år + 25 år
Læs mere
BankNorwegian
Op til 200.000 kr. med et lån fra BankNorwegian
 
lån penge