Lån penge

Vordingborg Bank: Historie, værdier og vision

Vordingborg Bank er et af de mindre pengeinstitutter i Danmark. Banken har filialer i Lundby, Kalvehave, Stubbekøbing, Nørre Alslev samt hovedkontoret i Vordingborg. Grundlæggelsen af Vordingborg Bank stammer helt tilbage fra 1890, hvor flere lokale forretningsfolk ikke var tilfredse med den daværende sparekasse i Vordingborg. Forretningsfolkene var utilfredse, fordi det ikke var muligt at ordne egentlige bankforretning, og derfor grundlagde de Vordingborg Bank. Siden bankens grundlæggelse har banken vokset sig større og større, og i dag er den noteret på Københavns Fondsbørs.

Da det var de lokale forretningsfolk, som grundlagde Vordingborg Bank, har banken siden grundlæggelsen lagt stor vægt på at være meget synlige i lokalsamfundet samt i det lokale foreningsliv. Derfor er Vordingborg Bank den største sponsor i forenings- og sportslivet i Vordingborg og omegn. Det er også værd at nævne, at banken ønsker at hjælpe de lokale unge og give dem tryghed, når de færdes i nattelivet. Derfor er banken sponsor for Natteravnene i Vordingborg, og Vordingborg Bank dækker alle udgifterne, som er forbundet med Natteravnenes opgaver.

Vision og værdier
I Vordingborg Bank har man en vision om at være den bank i lokalområdet, som er mest troværdig, har den største tilfredshed blandt kunderne, og banken vil desuden forsøge at være den mest attraktive arbejdsplads. I forbindelse med at Vordingborg Bank ønsker at være den mest attraktive arbejdsplads kan det nævnes, at banken ønsker at skabe nogle rammer for bankens ansatte med fokus på udfordringer, kompetenceudvikling, uddannelse samt fokus på trivsels- og sundhedsfremmende aktiviteter, når de ansatte er på arbejde.

De ansatte i Vordingborg Bank skal hele tiden yde en proaktiv og etisk ansvarlig rådgivning til bankens kunder, hvilket vil sige, at bankens rådgivere skal være opsøgende over for kunderne i forbindelse med alm. rådgivning om forskellige bankydelser samt om den daglige privatøkonomi.

Vordingborg Bank har en række værdier, som banken hele tiden forsøge at leve efter, så banken kan opretholde sin vision om at være den mest troværdige og synlige bank i lokalområdet. Disse værdier kan afspejles i, at banken hele tiden støtter op omkring sunde projekt i lokalområdet. Bankens rådgivere forsøger på bedst mulig måde at opfylde kundernes drømme, samt at skabe tryghed i deres hverdag. Dette gør bankens ansatte ved at vise menneskelig forståelse, være åbne og ærlige samt at vise en høj grad af etik og moral. Disse værdier forventer Vordingborg Bank både af bankens ansatte, men også af bankens kunder. Desuden er Vordingborg Bank gode til at kommunikere med kunderne, hvilket er med til at skabe og styrke kundernes tryghedsfølelse. Vordingborg Bank tror på, at menneskelige relationer og livsværdier er vigtigere end kortsigtede gevinster.


Om 'Vordingborg Bank: Historie, værdier og vision' #175
Udarbejdet af Susan Damies| Se også andre artikler i vores leksikon eller se de gode lånemuligheder herunder. Denne artikel må ikke kopieres, men du er meget velkommen til at linke til den, eller 'synes godt om' på Facebook :-).
Lån penge nemt og hurtigt. Se dine lånemuligheder her.

Du kan ansøge om et lån ved en af disse låneudbydere. Ansøg gerne flere forskellige, så kan du efterfølgende sortere i dine lånetilbud

 

Laan-penge-her.dk
  Løbetid Lån op til Alder   Laan-penge-her.dk
  D:E:R - Få et quicklån og lån op til 15.000,- lynhurtigt! 12-72 måneder +20 år
Læs mere
D:E:R - Få et quicklån og lån op til 15.000,- lynhurtigt!
D:E:R kontant lån, tilbyder at låne dig op til 25.000 kr. her og nu, ingen selvangivelse nødvendig.
 
  Lån op til 25.000 kr. med et L’EASY lån. Ansøg nu. Klik her. 24-72 måneder +20 år
Læs mere
Lån op til 25.000 kr. med et L’EASY lån. Ansøg nu. Klik her.
Lån op til 25.000 kr. Med et L’EASY lån kan du købe lige hvad du drømmer om!
 
  Ferratum kviklån - Enkel og sikker kredit 12 mdr. Kassekredit
+21 år
Læs mere
Ferratum kviklån - Enkel og sikker kredit
Ferratum tilbyder kviklån fra 500 til 3.500 kr. uden sikkerhed. Lån kan søges af alle, der er er fyldt 21 år, har folkeregisteradresse i Danmark, er kreditværdig og som ikke er registreret som dårlig betaler i Debitor Registret eller RKI.
 
  Santander bank 12-120 måneder + 25 år
Læs mere
Santander bank
Med et Privatlån hos Santander kan du gøre lige hvad du vil - lån trygt mellem 5.000 og 200.000 kr. til en rente fra bare 6,20% og kom videre med dine planer nu.
 
  Hotlån 12 - 72 måneder + 25 år
Læs mere
Hotlån
 
  Robotlån op til 80 mdr. + 18 år
Læs mere
Robotlån
Lån op til 50.000 kr med et robotlån. Lån fra du er 18 år gammel.
 
  Turbolån 30 dage - kan udvides. + 20 år
Læs mere
Turbolån
Op til 20.000 kr. hurtigt med et turbolån
 
  Nordiclån 12 - 80 mdr + 20 år
Læs mere
Nordiclån
Op til 50.000 kr. med et lån fra Nordiclån
 
  BankNorwegian Op til 15 år + 25 år
Læs mere
BankNorwegian
Op til 200.000 kr. med et lån fra BankNorwegian
 
lån penge