Lån penge

Boliglaan.dk - Få et lån med pant i din bolig - Boliglån

boliglaan kan man låne penge i form af en billig finansiering, som er baseret på sikkerhed i ejendomme. Derfor kan man ikke optage almindelige forbrugslån hos virksomheden, så hvis man ønsker dette, kan man optage et lån hos boliglaan´s søsterselskab Ekstra Cash A/S. Boliglaan ejes af virksomheden Bona Holdning A/S, der er et holdingselskab inden for hosting, finans, ejendomme og advertising for flere forskellige selskaber både i Danmark og i udlandet.

Boliglån
Boliglaan.dkFor at optage et lån på boliglaan.dk skal man indsende en låneansøgning på internettet. Når ansøgningen er modtaget foretager en medarbejder et hurtigt tjek af denne, og hvis der mangler nogle oplysninger, bliver ansøgeren ringet op. Hvis den umiddelbare vurdering er, at lånet kan gennemføres, bliver et lånetilbud sendt af sted med posten. For at det er muligt for boliglaan.dk at udstede et pantebrev, skal alle oplysningerne være korrekte, og en vurdering af ejendommen skal være i orden. Når ansøgeren har modtaget lånetilbuddet skal denne acceptere det og finde relevante dokumenter frem, som skal bruges til den videre sagsbehandling. De dokumenter, som boliglaan skal bruge er en salgsopstilling/ejendomsmæglervurdering, seneste lønseddel eller regnskab, hvis man er selvstændig, den seneste årsopgørelse og et kopi af ens private budget.

I forbindelse med ansøgningen om lån skal en ejendomsmægler foretage en vurdering af ejendommen. Vurdering foretages af en af boliglaan.dk´s ejendomsmæglere, og ansøgeren vil derfor blive kontaktet af en medarbejder, så der kan indgås en aftale herom. Er alt i orden efter ejendomsvurderingen, sendes et pantebrev til låneansøgeren, der underskriver det og sender pantebrevet retur. Når boliglaan.dk har modtaget det underskrevne pantebrev, tilsender virksomheden en tinglysning. Herefter foretages en låneafregning og låneansøgeren får penge sat ind på sin konto.


Om 'Boliglaan.dk - Få et lån med pant i din bolig - Boliglån' #101
Udarbejdet af Susan Damies| Se også andre artikler i vores leksikon eller se de gode lånemuligheder herunder. Denne artikel må ikke kopieres, men du er meget velkommen til at linke til den, eller 'synes godt om' på Facebook :-).
Lån penge nemt og hurtigt. Se dine lånemuligheder her.

Du kan ansøge om et lån ved en af disse låneudbydere. Ansøg gerne flere forskellige, så kan du efterfølgende sortere i dine lånetilbud

 

Laan-penge-her.dk
  Løbetid Lån op til Alder   Laan-penge-her.dk
  D:E:R - Få et quicklån og lån op til 15.000,- lynhurtigt! 12-72 måneder +20 år
Læs mere
D:E:R - Få et quicklån og lån op til 15.000,- lynhurtigt!
D:E:R kontant lån, tilbyder at låne dig op til 25.000 kr. her og nu, ingen selvangivelse nødvendig.
 
  Lån op til 25.000 kr. med et L’EASY lån. Ansøg nu. Klik her. 24-72 måneder +20 år
Læs mere
Lån op til 25.000 kr. med et L’EASY lån. Ansøg nu. Klik her.
Lån op til 25.000 kr. Med et L’EASY lån kan du købe lige hvad du drømmer om!
 
  Ferratum kviklån - Enkel og sikker kredit 12 mdr. Kassekredit
+21 år
Læs mere
Ferratum kviklån - Enkel og sikker kredit
Ferratum tilbyder kviklån fra 500 til 3.500 kr. uden sikkerhed. Lån kan søges af alle, der er er fyldt 21 år, har folkeregisteradresse i Danmark, er kreditværdig og som ikke er registreret som dårlig betaler i Debitor Registret eller RKI.
 
  Santander bank 12-120 måneder + 25 år
Læs mere
Santander bank
Med et Privatlån hos Santander kan du gøre lige hvad du vil - lån trygt mellem 5.000 og 200.000 kr. til en rente fra bare 6,20% og kom videre med dine planer nu.
 
  Hotlån 12 - 72 måneder + 25 år
Læs mere
Hotlån
 
  Robotlån op til 80 mdr. + 18 år
Læs mere
Robotlån
Lån op til 50.000 kr med et robotlån. Lån fra du er 18 år gammel.
 
  Turbolån 30 dage - kan udvides. + 20 år
Læs mere
Turbolån
Op til 20.000 kr. hurtigt med et turbolån
 
  Nordiclån 12 - 80 mdr + 20 år
Læs mere
Nordiclån
Op til 50.000 kr. med et lån fra Nordiclån
 
  BankNorwegian Op til 15 år + 25 år
Læs mere
BankNorwegian
Op til 200.000 kr. med et lån fra BankNorwegian
 
lån penge