Lån penge

Sådan får du det bedste lån, med laveste rente / ÅOP.

Vi har alle brug for kredit på et eller andet tidspunkt i livet. Hver gang en husholdning eller person skal foretage et stort køb eller skal tage højde for en uventet økonomisk situation, skal der træffes foranstaltninger ud over deres månedlige finanser. Et lån eller at få kredit er en god måde at imødekomme disse behov. Men det er bedst at få kredit eller lån på gode vilkår og en let tilbagebetalingsaftale, for at undgå eventuelle finansielle problemer senere. Her er et par ting, du skal gøre for at få kredit på favorable vilkår:

Hold styr på din tilbagebetalingen på lånet
De fleste långivere kører et finansielt tjek på den måske kommende låntager, for at sørge for, at låne penge til dig er sikkert og med mindst mulig risiko. De forsøger at vurdere deres risiko baseret på dine tidligere lån, kredithistorie og din aktuelle finansielle status. Det er derfor vigtigt at være regelmæssig med dine andre lån og kreditter, så du sikrer tilbagebetalinger til tiden. Dette sikrer at långiver ser positivt på dig. Misligholdelser eller forsinkede betalinger på andre lån vil generelt medføre, at renten går op, hvilket gør lånet dyrere for dig.

Vis at du er kreditværdig
Vær forsigtig med de oplysninger, du udfylder i din ansøgning til lån eller kreditkort. Du bør udfylde dem nøjagtigt for at få en fair behandling og dermed få de bedste betingelser. Hvis det er muligt, kan du endda personligt mødes med långiverens repræsentant for at forklare hvorfor du er en sikker låntager og burde få gode lånevilkår. Din nuværende indkomst og dit jobs stabilitet spiller en stor rolle ved fastsættelsen af din evne til at betale lånet i fremtiden, og långivere lægger dette til grund for beslutningen.

Saml dine lån ved en långiver
Konsolidering af lån og konti med et enkelt pengeinstitut kan ikke være muligt hver gang, men er gavnligt på mange måder. Når du gør en masse forretninger med en enkelt god långiver eller institution, kan du normalt forhandle dig frem til gode vilkår. De vil også være villige til at behandle dig hurtigt og kort for at udvide deres forretning med dig. Desuden bliver logistikken i administration af flere konti og lån lettere med en enkelt finansiel institution.

Shop rundt for at sammenligne vilkår
Din primære långiver vil ikke altid give dig den kredit på bedste vilkår. Du bør absolut altid shoppe rundt for tilbud fra flere långivere at undersøge de der passer dig bedst. Du kan finde oplysninger om lån og kreditmuligheder online hos de forskellige institutioner, eller du kan endda komme i kontakt med en långiverrepræsentant og dermed have tage et møde eller en snak om hvad du præcist kan tilbydes.

Forhandle vilkår med din långiver
Du skal ikke bare nøjes med det første tilbud en långiver giver dig. Du bør evaluere den omhyggeligt og forsøge at forhandle bedre vilkår med dem. Oftest er långivere villige til at give dig et godt tilbud i et forsøg på at få en større aftalemed dig. Du bør altid prøve og se om du kan få bedre vilkår end det første tilbud.


Om 'Sådan får du det bedste lån, med laveste rente / ÅOP.' #182
Udarbejdet af Susan Damies| Se også andre artikler i vores leksikon eller se de gode lånemuligheder herunder. Denne artikel må ikke kopieres, men du er meget velkommen til at linke til den, eller 'synes godt om' på Facebook :-).
Lån penge nemt og hurtigt. Se dine lånemuligheder her.

Du kan ansøge om et lån ved en af disse låneudbydere. Ansøg gerne flere forskellige, så kan du efterfølgende sortere i dine lånetilbud

 

Laan-penge-her.dk
  Løbetid Lån op til Alder   Laan-penge-her.dk
  D:E:R - Få et quicklån og lån op til 15.000,- lynhurtigt! 12-72 måneder +20 år
Læs mere
D:E:R - Få et quicklån og lån op til 15.000,- lynhurtigt!
D:E:R kontant lån, tilbyder at låne dig op til 25.000 kr. her og nu, ingen selvangivelse nødvendig.
 
  Lån op til 25.000 kr. med et L’EASY lån. Ansøg nu. Klik her. 24-72 måneder +20 år
Læs mere
Lån op til 25.000 kr. med et L’EASY lån. Ansøg nu. Klik her.
Lån op til 25.000 kr. Med et L’EASY lån kan du købe lige hvad du drømmer om!
 
  Ferratum kviklån - Enkel og sikker kredit 12 mdr. Kassekredit
+21 år
Læs mere
Ferratum kviklån - Enkel og sikker kredit
Ferratum tilbyder kviklån fra 500 til 3.500 kr. uden sikkerhed. Lån kan søges af alle, der er er fyldt 21 år, har folkeregisteradresse i Danmark, er kreditværdig og som ikke er registreret som dårlig betaler i Debitor Registret eller RKI.
 
  Santander bank 12-120 måneder + 25 år
Læs mere
Santander bank
Med et Privatlån hos Santander kan du gøre lige hvad du vil - lån trygt mellem 5.000 og 200.000 kr. til en rente fra bare 6,20% og kom videre med dine planer nu.
 
  Hotlån 12 - 72 måneder + 25 år
Læs mere
Hotlån
 
  Robotlån op til 80 mdr. + 18 år
Læs mere
Robotlån
Lån op til 50.000 kr med et robotlån. Lån fra du er 18 år gammel.
 
  Turbolån 30 dage - kan udvides. + 20 år
Læs mere
Turbolån
Op til 20.000 kr. hurtigt med et turbolån
 
  Nordiclån 12 - 80 mdr + 20 år
Læs mere
Nordiclån
Op til 50.000 kr. med et lån fra Nordiclån
 
  BankNorwegian Op til 15 år + 25 år
Læs mere
BankNorwegian
Op til 200.000 kr. med et lån fra BankNorwegian
 
lån penge