Lån penge

Alfalån: Få et billigt, hurtigt og anonymt lån hos Alfalån

Lån penge nemt og hurtigt hos Alfa-Lån. Klik her.
Alfa-Lån er en lille internetvirksomhed i Køge med en forretningsidé om at formidle lån til den private forbruger. Målgruppen er danskere, som ikke har mulighed for at optage lån i banken, men Alfa-Lån henvender sig også til den gruppe af danskere, der ønsker at låne penge uden at skulle forklare, hvad pengene skal bruges til. Selvom det er nemt og hurtigt at optage et lån hos Alfa-Lån, så er det ikke billigere end f.eks. et almindeligt banklån, men man kan sige, at fordelen er, at det er nemmere og mere anonymt.

Koncept
Lån penge hos alfalånAlfa-Lån er en formidlingsvirksomhed, hvilket betyder, at kunderne ansøger om et lån gennem Ala-Lån, men det er virksomhedens samarbejdspartner, som udlåner pengene. Det betyder også, at fastsættelsen af renter, gebyrer og andre opkrævninger ikke bliver bestemt af Alfa-Lån.

Du kan nemt og hurtigt optage et lån hos Alfa-Lån, da du udfylder et ansøgningsskema på virksomhedens hjemmeside, og inden for 10 min. modtager du en godkendelse på lånet. Hos Alfa-Lån kan du låne op til 50.000 kr. Du skal på ingen måder afgive en forklaring om, hvad pengene skal bruges til, da det ikke har nogen betydning i forhold til optagelsen af lånet.

Skulle der mod forventninger opstå problemer i forbindelse med et lån, bliver sagen med det samme givet videre til Alfa-Låns samarbejdspartners inkassoafdeling. Denne afdeling er ansvarlig for indkrævningen, og der vil kun blive ført inkassosager og forretningen efter reglerne i den danske lovgivning.

Værd at vide om lån hos Alfa-Lån
Under normale omstændigheder vil godkendelsen af en låneansøgning blive sendt til din e-mail i løbet af 10 min., hvis du i tidsrummet på hverdage fra 9:00 til 21:00 og på lørdage fra 9:00 til 17:00 sender din ansøgning.

Når du har sendt din ansøgning, vil et Ratingbureau lave en kreditrating, undersøge om du har oplyst den rigtige adresse, samt undersøge om du står i Ribers Kreditinformation, eller andre registre. Herefter bliver ansøgningen sendt videre til Alfa-Låns samarbejdspartner Ekspres Bank, der står for den videre sagsbehandling. Ekspres Bank vil efter sagsbehandlingen sende en e-mail til dig med en bekræftelse på lånet, og samme dag, som du sender din låneansøgning, vil Ekspres Bank sende en låneaftale til dig. Du skal dog være opmærksom på, at låneaftalen kun sendes samme dag, som din ansøgning er godkendt, hvis ratingbureauet har godkendt din ansøgning inden kl. 14.00.

Når lånet er bevilget, og du har modtaget en låneaftale, skal du underskrive låneaftalen og sende den retur med en kopi af dig sygesikringsbevis samt kørekort eller pas. I løbet af den dag, hvor Ekspres Bank har modtaget den underskrevne låneaftale, vil dit lån blive overført til din konto, og i løbet af 1-2 hverdage vil du have pengene. Du kan dog også vælge at modtage pengene på en check.

Renten ved lån optaget gennem Alfa-Lån er 18,5 % variabel rente. Ved lån på 30.000 kr. og en løbetid på 60 måneder, er de årlige omkostninger 25 %. For at få oplyst de årlige omkostninger i procent ved andre størrelser af lån, kan du kontakte Alfa-Lån.


Om 'Alfalån: Få et billigt, hurtigt og anonymt lån hos Alfalån' #186
Udarbejdet af Susan Damies| Se også andre artikler i vores leksikon eller se de gode lånemuligheder herunder. Denne artikel må ikke kopieres, men du er meget velkommen til at linke til den, eller 'synes godt om' på Facebook :-).
Lån penge nemt og hurtigt. Se dine lånemuligheder her.

Du kan ansøge om et lån ved en af disse låneudbydere. Ansøg gerne flere forskellige, så kan du efterfølgende sortere i dine lånetilbud

 

Laan-penge-her.dk
  Løbetid Lån op til Alder   Laan-penge-her.dk
  D:E:R - Få et quicklån og lån op til 15.000,- lynhurtigt! 12-72 måneder +20 år
Læs mere
D:E:R - Få et quicklån og lån op til 15.000,- lynhurtigt!
D:E:R kontant lån, tilbyder at låne dig op til 25.000 kr. her og nu, ingen selvangivelse nødvendig.
 
  Lån op til 25.000 kr. med et L’EASY lån. Ansøg nu. Klik her. 24-72 måneder +20 år
Læs mere
Lån op til 25.000 kr. med et L’EASY lån. Ansøg nu. Klik her.
Lån op til 25.000 kr. Med et L’EASY lån kan du købe lige hvad du drømmer om!
 
  Ferratum kviklån - Enkel og sikker kredit 12 mdr. Kassekredit
+21 år
Læs mere
Ferratum kviklån - Enkel og sikker kredit
Ferratum tilbyder kviklån fra 500 til 3.500 kr. uden sikkerhed. Lån kan søges af alle, der er er fyldt 21 år, har folkeregisteradresse i Danmark, er kreditværdig og som ikke er registreret som dårlig betaler i Debitor Registret eller RKI.
 
  Santander bank 12-120 måneder + 25 år
Læs mere
Santander bank
Med et Privatlån hos Santander kan du gøre lige hvad du vil - lån trygt mellem 5.000 og 200.000 kr. til en rente fra bare 6,20% og kom videre med dine planer nu.
 
  Hotlån 12 - 72 måneder + 25 år
Læs mere
Hotlån
 
  Robotlån op til 80 mdr. + 18 år
Læs mere
Robotlån
Lån op til 50.000 kr med et robotlån. Lån fra du er 18 år gammel.
 
  Turbolån 30 dage - kan udvides. + 20 år
Læs mere
Turbolån
Op til 20.000 kr. hurtigt med et turbolån
 
  Nordiclån 12 - 80 mdr + 20 år
Læs mere
Nordiclån
Op til 50.000 kr. med et lån fra Nordiclån
 
  BankNorwegian Op til 15 år + 25 år
Læs mere
BankNorwegian
Op til 200.000 kr. med et lån fra BankNorwegian
 
lån penge