Lån penge

RKI | Læs vores gode råd hvis du havnet kommet i RKI pga. gæld!

RKI er en forkortelse af “Experian RKI”, som er Danmarks største skyldnerregister. Du kan risikere at komme i RKI, hvis du ikke betaler dine regninger, uanset hvad grunden måtte være. RKI modtager cirka 300.000 registreringer hvert år, (der kan sagtens være flere registreringer på samme person) så hvis du skulle ende der, så vil du under alle omstændigheder ikke være den eneste .Konsekvensen af en RKI registrering er, at det kan være meget svært (nærmest umuligt) at få kredit eller et lån. Det gælder både i banken, ved et telefonabonnement samt andre former for abonnementer, hvor du modtager en ydelse, og efterfølgende skal betale. Vi vil konkret komme ind på nogle løsninger, inden for nogle forskellige områder, så det blive lidt nemmere at leve med en RKI registrering.

Bank & RKI
Ingen bank kan afvise dig som kunde, og banken er som minimum forpligtet til at give dig en lønkonto og et hævekort til deres automat. Du kan i de fleste tilfælde også få netbank adgang, selvom du er registeret i RKI. Nordea og Danske Bank har en gode netbank løsninger, da de også kan bruges til at betalte direkte i flere forskellige webshops. Angående kreditkort skal du ikke regne med din bank vil give dig noget – hverken Visa, Mastercard eller andre kort, så længe du er RKI registeret. De fleste banker tilbyder dog et Visa Electron eller Mastercard Debit kort, som er et betalingskort uden mulighed for kredit. De kan begge bruges mange steder

Telefonabonnement & RKI
Du skal ikke forvente at få et telefonabonnement, når du er registreret i RKI, men du kan stadigvæk få noget bedre end et klassisk taltidskort, som skal tankes op i den lokale kiosk. Happiimobil.dk er et lille mobilselskab, der kører på TDC’s net. Du betaler intet abonnement, men kan for et lille beløb pr. månede få fri SMS og MMS. Du tanker op via nettet, og du kan bl.a. tanke op via Nordea Netbank og Visa Electron.

Hvis du vil ud af RKI
Hvis du vil ud af RKI, så er løsningen simpel. Få lavet en afbetalingsordning, så du får betalt din gæld af. Kontakt firmaet der har lavet en RKI registrering og anmod om en afbetalingsordning. Det er i langt de fleste tilfælde den bedste løsning.

Lån dig ikke ud af RKI!
De låneudbydere, som tilbyder dig et lån, selvom du er registret i RKI, skal du holde dig fra. Renten er skyhøj, og du vil bare komme længere ud i dit gældshelvede.

Nogle hjemmesider har en fidus til, hvordan du kan låne penge, selvom du er RKI registeret. Her skal du kort fortalt sende en skriftlig indsigelse mod din RKI registrering. Mens din sag bliver behandlet, vil din RKI registrering blive midlertidlig standset (det vil ikke se ud som om, du er RKI registret, når en virksomhed søger på dig). Fidussen er, at i den periode hvor din RKI registrering er midlertidlig standset, opfordrer hjemmesiderne dig til sende så mange låneansøgninger som muligt. Når låneudbydere går ind og søger på dig, vil det se ud som om, du ikke er registreret i RKI, og du få større held med at få dine lånansøgningen gennemført. Dette kan være direkte strafbart! Det du bør gøre:

• Skriv et brev til virksomheden du skylder penge, send et budget, og fortæl du ønsker en afbetalingsordning.
• Skriv gerne kort om dig selv og din situation og vær ydmyg.
• Indgå en afbetalingsordning som du kan holde.
• Betal gerne 10 % mere af end hvad i har aftalt.
• Indtast alle dine girokort i din netbank, så du i hvert fald ikke glemmer det. Du har ikke råd til at begå den slags fejl.

Læs også om fogedretten og gældssanering. Du kan eventuelt også tage et kig på denne guide til lån trods rki.


Om 'RKI | Læs vores gode råd hvis du havnet kommet i RKI pga. gæld!' #64
Udarbejdet af Susan Damies| Se også andre artikler i vores leksikon eller se de gode lånemuligheder herunder. Denne artikel må ikke kopieres, men du er meget velkommen til at linke til den, eller 'synes godt om' på Facebook :-).
Lån penge nemt og hurtigt. Se dine lånemuligheder her.

Du kan ansøge om et lån ved en af disse låneudbydere. Ansøg gerne flere forskellige, så kan du efterfølgende sortere i dine lånetilbud

 

Laan-penge-her.dk
  Løbetid Lån op til Alder   Laan-penge-her.dk
  D:E:R - Få et quicklån og lån op til 15.000,- lynhurtigt! 12-72 måneder +20 år
Læs mere
D:E:R - Få et quicklån og lån op til 15.000,- lynhurtigt!
D:E:R kontant lån, tilbyder at låne dig op til 25.000 kr. her og nu, ingen selvangivelse nødvendig.
 
  Lån op til 25.000 kr. med et L’EASY lån. Ansøg nu. Klik her. 24-72 måneder +20 år
Læs mere
Lån op til 25.000 kr. med et L’EASY lån. Ansøg nu. Klik her.
Lån op til 25.000 kr. Med et L’EASY lån kan du købe lige hvad du drømmer om!
 
  Ferratum kviklån - Enkel og sikker kredit 12 mdr. Kassekredit
+21 år
Læs mere
Ferratum kviklån - Enkel og sikker kredit
Ferratum tilbyder kviklån fra 500 til 3.500 kr. uden sikkerhed. Lån kan søges af alle, der er er fyldt 21 år, har folkeregisteradresse i Danmark, er kreditværdig og som ikke er registreret som dårlig betaler i Debitor Registret eller RKI.
 
  Santander bank 12-120 måneder + 25 år
Læs mere
Santander bank
Med et Privatlån hos Santander kan du gøre lige hvad du vil - lån trygt mellem 5.000 og 200.000 kr. til en rente fra bare 6,20% og kom videre med dine planer nu.
 
  Hotlån 12 - 72 måneder + 25 år
Læs mere
Hotlån
 
  Robotlån op til 80 mdr. + 18 år
Læs mere
Robotlån
Lån op til 50.000 kr med et robotlån. Lån fra du er 18 år gammel.
 
  Turbolån 30 dage - kan udvides. + 20 år
Læs mere
Turbolån
Op til 20.000 kr. hurtigt med et turbolån
 
  Nordiclån 12 - 80 mdr + 20 år
Læs mere
Nordiclån
Op til 50.000 kr. med et lån fra Nordiclån
 
  BankNorwegian Op til 15 år + 25 år
Læs mere
BankNorwegian
Op til 200.000 kr. med et lån fra BankNorwegian
 
lån penge