Lån penge

Finansielle virksomheder | Bliv klogere på den finansielle sektor

Finansielle virksomheder dækker over en lang række forskellige typer af virksomheder, som på den ene eller anden måde arbejder med penge. Det kan siges, at de finansielle virksomheder både arbejder med penge, handel, værdipapirer, obligationer og finansiering, og alle disse kerneområder hører under den Finansielle Sektor. Den Finansielle Sektor omhandler forskellige virksomheder inden for ejendomsselskaber, investeringsselskaber, realkreditinstitutter, fondsmæglere, pensionskasser, forsikringsselskaber og pengeinstitutter. Alle disse virksomheder arbejder sammen på tværs af deres kompetencer, så de alle på den ene eller anden måde kan være behjælpelige, når de danske forbrugere har brug for råd og vejledning i forhold til deres penge samt investerings- og lånemuligheder.


Penge, finansielle virksomheder og samfundets udvikling
Pengeaktiviteterne blandt de finansielle virksomheder kommer til syne i det øjeblik, hvor samfundet og forbrugerne er med til at udvikle et samfund, hvor der er brug for penge, kredit og lån. Dette er sket igennem mange årtier, men der bliver stadig et større og større fokus herpå, især når der opstår kriser som Finanskrisen, der begyndte i 2007. En af grundene hertil er, at der kommer stort fokus på penge og økonomi, da flere virksomheder ikke kan løbe rundt, og flere forbrugere bliver derfor arbejdsløse og mister penge.

I takt med den løbende samfundsudvikling, sker der også en udvikling inden for pengeverdenen, og der kommer flere specialiserede finansielle virksomheder. I og med samfundet har udviklet sig meget, har det f.eks. været nødvendigt at indføre forskellige politikker, som har til formål at styre pengene og økonomien i samfundet. Af forskellige økonomiske politikker kan bl.a. nævnes finanspolitik og pengepolitik.


Om 'Finansielle virksomheder | Bliv klogere på den finansielle sektor' #297
Udarbejdet af Susan Damies| Se også andre artikler i vores leksikon eller se de gode lånemuligheder herunder. Denne artikel må ikke kopieres, men du er meget velkommen til at linke til den, eller 'synes godt om' på Facebook :-).
Lån penge nemt og hurtigt. Se dine lånemuligheder her.

Du kan ansøge om et lån ved en af disse låneudbydere. Ansøg gerne flere forskellige, så kan du efterfølgende sortere i dine lånetilbud

 

Laan-penge-her.dk
  Løbetid Lån op til Alder   Laan-penge-her.dk
  D:E:R - Få et quicklån og lån op til 15.000,- lynhurtigt! 12-72 måneder +20 år
Læs mere
D:E:R - Få et quicklån og lån op til 15.000,- lynhurtigt!
D:E:R kontant lån, tilbyder at låne dig op til 25.000 kr. her og nu, ingen selvangivelse nødvendig.
 
  Lån op til 25.000 kr. med et L’EASY lån. Ansøg nu. Klik her. 24-72 måneder +20 år
Læs mere
Lån op til 25.000 kr. med et L’EASY lån. Ansøg nu. Klik her.
Lån op til 25.000 kr. Med et L’EASY lån kan du købe lige hvad du drømmer om!
 
  Ferratum kviklån - Enkel og sikker kredit 12 mdr. Kassekredit
+21 år
Læs mere
Ferratum kviklån - Enkel og sikker kredit
Ferratum tilbyder kviklån fra 500 til 3.500 kr. uden sikkerhed. Lån kan søges af alle, der er er fyldt 21 år, har folkeregisteradresse i Danmark, er kreditværdig og som ikke er registreret som dårlig betaler i Debitor Registret eller RKI.
 
  Santander bank 12-120 måneder + 25 år
Læs mere
Santander bank
Med et Privatlån hos Santander kan du gøre lige hvad du vil - lån trygt mellem 5.000 og 200.000 kr. til en rente fra bare 6,20% og kom videre med dine planer nu.
 
  Hotlån 12 - 72 måneder + 25 år
Læs mere
Hotlån
 
  Robotlån op til 80 mdr. + 18 år
Læs mere
Robotlån
Lån op til 50.000 kr med et robotlån. Lån fra du er 18 år gammel.
 
  Turbolån 30 dage - kan udvides. + 20 år
Læs mere
Turbolån
Op til 20.000 kr. hurtigt med et turbolån
 
  Nordiclån 12 - 80 mdr + 20 år
Læs mere
Nordiclån
Op til 50.000 kr. med et lån fra Nordiclån
 
  BankNorwegian Op til 15 år + 25 år
Læs mere
BankNorwegian
Op til 200.000 kr. med et lån fra BankNorwegian
 
lån penge