Lån penge

GE Money Bank | Lån penge hos GE Money Bank her

Ansøg om et lån hos GE Money Bank. Klik her.
Lån penge hos GE Money Bank herGE Money Bank er en virksomhed, som som låner penge ud til den danske befolkning på en nem og hurtig måde. Virksomheden blev etableret i Danmark i 1994 og har siden været i voldsom vækst. GE Money Bank er ejet af virksomheden General Electric, som blev grundlagt i 1892 i USA af opfinderen af den elektriske pære Thomas Alca Edison. Den dag i dag er virksomheden på markedet i over 100 lande.

Virksomhedsprofil
For GE Money Bank er det meget vigtigt at opfylde de ønsker og behov, virksomhedens kunder efterspørger. Derfor ønsker virksomheden hele tiden at være i dialog med kunderne og dermed sætte dem i fokus. GE Money Bank tilbyder sine kunder fleksibilitet og vil altid yde den bedste service, så virksomheden kan skabe et godt renome samt at yde en professionel rådgivning.

Lån penge hos GE Money Bank
GE Money Bank har specialiseret sig i at udlåne penge på en måde, der er hurtig og nemt, og man vil ikke blive udsat for en masse spørgsmål. Hurtig betjening er vigtig for GE Money Bank, og når en kunde har sendt en låneansøgning afsted, får vedkommende svar inden for max 24 timer. Pengene bliver sat ind på kundens NemKonto, og man skal ikke nødvendigvis stille nogen former for sikkerhed. Som kunde hos GE Money Bank kan man låne penge, hvis man er fyldt 25 år, ikke er registreret i RKI eller andre steder, og man skal have en årsindkomst før skat på minimum 240.000 kr. Det er dog vigtigt at være opmærksom på, at hvis man er gift eller samlevende og skal låne over 75.000 kr., så skal begge parter underskrive lånet.

Hos GE Money Bank er der mulighed for at optage lån i flere forskellige størrelsesordninger. Det er derfor muligt at optage lån fra 5.000 kr. og op til 200.000 kr., hvor løbetiden er på op til 120 måneder alt efter, hvad der passer bedst for den enkelte kunde. Fortryder en kunde et lån hos GE Money Bank, er der en fortrydelsesret på 30 dage.

Forsikringsmuligheder
GE Money Bank tilbyder deres kunder forskellige muligheder for forsikringer, som kan gå ind og dække, hvis man f.eks. bliver arbejdsløs, alvorlig syg eller i tilfælde af dødsfald. For at kunne oprette en forskring må man ikke være over 62 år, og du skal være fuldtidsbeskæftiget som lønmodtager eller selvstændig erhvervsdrivende. Derudover må der på lånetidspunktet ikke være udsigt til længerevarende sygdomsforløb eller arbejdsløshed. Der findes yderligere krav til optagelse af forsikringerne hos GE Money Bank, som der kan læses mere om på GE Money Banks hjemmeside.


Om 'GE Money Bank | Lån penge hos GE Money Bank her' #127
Udarbejdet af Susan Damies| Se også andre artikler i vores leksikon eller se de gode lånemuligheder herunder. Denne artikel må ikke kopieres, men du er meget velkommen til at linke til den, eller 'synes godt om' på Facebook :-).
Lån penge nemt og hurtigt. Se dine lånemuligheder her.

Du kan ansøge om et lån ved en af disse låneudbydere. Ansøg gerne flere forskellige, så kan du efterfølgende sortere i dine lånetilbud

 

Laan-penge-her.dk
  Løbetid Lån op til Alder   Laan-penge-her.dk
  D:E:R - Få et quicklån og lån op til 15.000,- lynhurtigt! 12-72 måneder +20 år
Læs mere
D:E:R - Få et quicklån og lån op til 15.000,- lynhurtigt!
D:E:R kontant lån, tilbyder at låne dig op til 25.000 kr. her og nu, ingen selvangivelse nødvendig.
 
  Lån op til 25.000 kr. med et L’EASY lån. Ansøg nu. Klik her. 24-72 måneder +20 år
Læs mere
Lån op til 25.000 kr. med et L’EASY lån. Ansøg nu. Klik her.
Lån op til 25.000 kr. Med et L’EASY lån kan du købe lige hvad du drømmer om!
 
  Ferratum kviklån - Enkel og sikker kredit 12 mdr. Kassekredit
+21 år
Læs mere
Ferratum kviklån - Enkel og sikker kredit
Ferratum tilbyder kviklån fra 500 til 3.500 kr. uden sikkerhed. Lån kan søges af alle, der er er fyldt 21 år, har folkeregisteradresse i Danmark, er kreditværdig og som ikke er registreret som dårlig betaler i Debitor Registret eller RKI.
 
  Santander bank 12-120 måneder + 25 år
Læs mere
Santander bank
Med et Privatlån hos Santander kan du gøre lige hvad du vil - lån trygt mellem 5.000 og 200.000 kr. til en rente fra bare 6,20% og kom videre med dine planer nu.
 
  Hotlån 12 - 72 måneder + 25 år
Læs mere
Hotlån
 
  Robotlån op til 80 mdr. + 18 år
Læs mere
Robotlån
Lån op til 50.000 kr med et robotlån. Lån fra du er 18 år gammel.
 
  Turbolån 30 dage - kan udvides. + 20 år
Læs mere
Turbolån
Op til 20.000 kr. hurtigt med et turbolån
 
  Nordiclån 12 - 80 mdr + 20 år
Læs mere
Nordiclån
Op til 50.000 kr. med et lån fra Nordiclån
 
  BankNorwegian Op til 15 år + 25 år
Læs mere
BankNorwegian
Op til 200.000 kr. med et lån fra BankNorwegian
 
lån penge