Lån penge

Hurtig lån: Få et hurtig lån - få svar indenfor kort tid

Hurtig lån er en mulighed for folk, som står og skal bruge penge hurtigt. Det kan være til forbrug eller til at dække klatgæld mm. Til det formål findes der mange udbydere og lige så mange forskellige pris-niveauer inden for renter og afdrag til, hvor lang tid der går, fra du søger et lån, til pengene står på din konto.

Brug ikke SMS lån!
Det hurtigste lån der udbydes i Danmark er SMS lån, hvor pengene kan overføres til din konto i løbet af ca. en time, fra man sender ansøgningen. SMS lån er dog samtidig et af de dyreste slags lån, og kan derfor ikke anbefales. De er ikke bare dyrere, men de er meget dyrere end alle andre former for lån. Man kan nemlig ende med at skulle betale helt op til 1.000.000% i ÅOP for disse hurtige SMS lån.

Der er eksempler på folk, som har måttet betale 30.000 kr. i renter for et lån på 5.000 kr. (!!!)

Flere muligheder for at få et hurtig lån!
Alternativer til SMS lån er L´EASY, D:E:R., GE Money Bank, Ekspres Bank og andre långivere der tilbyder hurtig lån. Ofte kan man tage et lån i butikker, som har aftaler med udlåningsvirksomheder.

Pengeautomaten.dk kan man låne penge og få dem udbetalt efter bare fire dage. Et lån hos dem koster helt ned til 6,9% ÅOP.

En af fordelene ved et hurtig lån, er at man kan ansøge om det derhjemme fra sin computer. Du behøver med andre ord ikke tage en dag fri fra arbejde, trække i skjorte og slips og gå i banken, når du vil ansøge om et hurtig lån. Internettet har nemlig åbnet for denne nye forretningsform og lånemetode, som ikke fandtes for 10 år siden.

Vi er alle sammen blevet vant til at kunne ordne mange af vores daglige gøremål fra en laptop, og det kan du nu også gøre i forbindelse med oprettelsen af et hurtigt lån. I takt med sikkerheden inden for online transaktioner bliver bedre og bedre, vil vi se flere og flere muligheder for at flytte rundt på penge, låne og købe på nettet.

For at tage et hurtig lån, skal man være mindst 20 år gammel. Nogle låneudbydere kræver endda at du skal være 24 eller måske 25 år for at måtte tage et hurtig lån.

Det er klart at udlånerens risiko er højere med hurtig lån, end med traditionelle banklån, da der ikke kræves sikkerhedsstillese eller pant, hvorfor renten også er højere end normale bankrenter.

En ting man skal være opmærksom på, når inden man tager et hurtig lån, er løbetiden for lånet.
Det er naturligvis vigtigt at man kan afbetale på sit lån hver måned, da det ellers vil blive en meget bekostelig affære at tage et hurtig lån, pga. den høje rente.

Jo kortere en periode du låner for, jo højere vil de månedlige afdrag være, men til gengæld er lånet betalt af, indenfor en rimelig periode.

Låner du penge over f.eks. 5 år, vil renterne måske beløbe sig til mere, end det beløb du i sin tid lånte.


Om 'Hurtig lån: Få et hurtig lån - få svar indenfor kort tid' #16
Udarbejdet af Susan Damies| Se også andre artikler i vores leksikon eller se de gode lånemuligheder herunder. Denne artikel må ikke kopieres, men du er meget velkommen til at linke til den, eller 'synes godt om' på Facebook :-).
Lån penge nemt og hurtigt. Se dine lånemuligheder her.

Du kan ansøge om et lån ved en af disse låneudbydere. Ansøg gerne flere forskellige, så kan du efterfølgende sortere i dine lånetilbud

 

Laan-penge-her.dk
  Løbetid Lån op til Alder   Laan-penge-her.dk
  D:E:R - Få et quicklån og lån op til 15.000,- lynhurtigt! 12-72 måneder +20 år
Læs mere
D:E:R - Få et quicklån og lån op til 15.000,- lynhurtigt!
D:E:R kontant lån, tilbyder at låne dig op til 25.000 kr. her og nu, ingen selvangivelse nødvendig.
 
  Lån op til 25.000 kr. med et L’EASY lån. Ansøg nu. Klik her. 24-72 måneder +20 år
Læs mere
Lån op til 25.000 kr. med et L’EASY lån. Ansøg nu. Klik her.
Lån op til 25.000 kr. Med et L’EASY lån kan du købe lige hvad du drømmer om!
 
  Ferratum kviklån - Enkel og sikker kredit 12 mdr. Kassekredit
+21 år
Læs mere
Ferratum kviklån - Enkel og sikker kredit
Ferratum tilbyder kviklån fra 500 til 3.500 kr. uden sikkerhed. Lån kan søges af alle, der er er fyldt 21 år, har folkeregisteradresse i Danmark, er kreditværdig og som ikke er registreret som dårlig betaler i Debitor Registret eller RKI.
 
  Santander bank 12-120 måneder + 25 år
Læs mere
Santander bank
Med et Privatlån hos Santander kan du gøre lige hvad du vil - lån trygt mellem 5.000 og 200.000 kr. til en rente fra bare 6,20% og kom videre med dine planer nu.
 
  Hotlån 12 - 72 måneder + 25 år
Læs mere
Hotlån
 
  Robotlån op til 80 mdr. + 18 år
Læs mere
Robotlån
Lån op til 50.000 kr med et robotlån. Lån fra du er 18 år gammel.
 
  Turbolån 30 dage - kan udvides. + 20 år
Læs mere
Turbolån
Op til 20.000 kr. hurtigt med et turbolån
 
  Nordiclån 12 - 80 mdr + 20 år
Læs mere
Nordiclån
Op til 50.000 kr. med et lån fra Nordiclån
 
  BankNorwegian Op til 15 år + 25 år
Læs mere
BankNorwegian
Op til 200.000 kr. med et lån fra BankNorwegian
 
lån penge