Lån penge

Mastercard | Mastercard Gold og Mastercard Platinium - Kreditkort!

MastercardMasterCard er et kreditkort, som kan anvendes over hele verden. MasterCard Worldwide, som er virksomheden bag kortet, er et multinationalt selskab, der hovedsæde i Purchase, New York i USA, og MasterCard Worldwide har været noteret på Børsen siden 2006. selskabet har et primært forretningsområde inden for gennemførelsen af betalinger mellem forretningernes banker og kundens pengeinstitut. Kunden kan gøre brug af enten et kredit- eller debitorkort, som har varemærket MasterCard.

Fordele ved MasterCard
Fordelene ved MasterCard er, at du bl.a. får 10 % rabat hos biludlejerne Hertz og Avis, men det er også muligt at gøre betalingen nemmer, når du skal parkere bilen. MasterCard Worldwide har nemlig et samarbejde med Easypark i Århus, Silkeborg, København og Odense samt Siemens Mobile Parking i København om, at du kan betale med dit MasterCard.

Af andre fordele kan der nævnes et fordelsprogram, hvor du samler point, hver gang du handler med dit MasterCard. Når du har optjent en vis sum af point, kan du indløse pointene til forskellige produkter og tjenesteydelser, men du kan også bruge dine optjente point til en flyrejse, hotelophold og meget mere.

De forskellige MasterCard
Når du benytter sig af kreditkortet MasterCard, kan du vælge mellem 3 forskellige kort, som vi vil fortælle om her.

Det første kort kaldes for MasterCard Standard, og det giver dig mulighed for at have en månedlig kredit på op til 30.000 kr. Herudover får du op til 42 dages rentefri kredit hos mere end 24 mio. steder i verden, og i Danmark kan du bruge kortet i mere end 20.000 butikker, restauranter osv. Til MasterCard Standard kan du vælge at få et familiekort til din samlever, ægtefælle eller hjemmeboende børn, som er over 18 år. Familiekortet er udstedet til samme konto, som dit almindelig MasterCard, og der er ingen selvstændige forsikringer eller tillægsydelser til familiekortet.

Med MasterCard Guld har du endnu mere frihed, da du har en månedlig forbrugsgrænse på 50.000 kr. Med kortet er du dækket af en lang række forsikringer, som er med til at give dig en stor tryghed. Når du har et MasterCard Guld er din ægtefælles/samlevers børn under 21 år også dækket ind. Til dette kort kan du selvfølgelig også få et familiekort til din ægtefælle, samlever og hjemmeboende børn over 18 år. Der er ikke forsikringer og tillægsydelser på selve familiekortet, fordi disse allerede er medregnet. Hvis din ægtefælle eller samlevers børn er mellem 18 og 22 år, så er de også dækket af kortet, når de har samme adresse som kortholderen.

Det sidste kort du kan vælge er MasterCard Platinum, som er det mest eksklusive kreditkort i Danmark. Med kortet får du let og hurtige betalinger, rentefri kredit, forsikringer, rabatmuligheder og et forbrugsmaksimum på over 100.000 kr. om måneden. Da der er tale om et meget stort kreditmaksimum, kan man også forvente skarpe krav til kreditværdigheden. Til MasterCard Platinum kan du selvfølgelig også få et familiekort, og de samme regler er gældende som ved de andre kort fra Master Card. Dog er der en enkelt forskel, da alderen på de hjemmeboende børn er på 23 år og ikke 18 til 22 år.


Om 'Mastercard | Mastercard Gold og Mastercard Platinium - Kreditkort!' #179
Udarbejdet af Susan Damies| Se også andre artikler i vores leksikon eller se de gode lånemuligheder herunder. Denne artikel må ikke kopieres, men du er meget velkommen til at linke til den, eller 'synes godt om' på Facebook :-).
Lån penge nemt og hurtigt. Se dine lånemuligheder her.

Du kan ansøge om et lån ved en af disse låneudbydere. Ansøg gerne flere forskellige, så kan du efterfølgende sortere i dine lånetilbud

 

Laan-penge-her.dk
  Løbetid Lån op til Alder   Laan-penge-her.dk
  D:E:R - Få et quicklån og lån op til 15.000,- lynhurtigt! 12-72 måneder +20 år
Læs mere
D:E:R - Få et quicklån og lån op til 15.000,- lynhurtigt!
D:E:R kontant lån, tilbyder at låne dig op til 25.000 kr. her og nu, ingen selvangivelse nødvendig.
 
  Lån op til 25.000 kr. med et L’EASY lån. Ansøg nu. Klik her. 24-72 måneder +20 år
Læs mere
Lån op til 25.000 kr. med et L’EASY lån. Ansøg nu. Klik her.
Lån op til 25.000 kr. Med et L’EASY lån kan du købe lige hvad du drømmer om!
 
  Ferratum kviklån - Enkel og sikker kredit 12 mdr. Kassekredit
+21 år
Læs mere
Ferratum kviklån - Enkel og sikker kredit
Ferratum tilbyder kviklån fra 500 til 3.500 kr. uden sikkerhed. Lån kan søges af alle, der er er fyldt 21 år, har folkeregisteradresse i Danmark, er kreditværdig og som ikke er registreret som dårlig betaler i Debitor Registret eller RKI.
 
  Santander bank 12-120 måneder + 25 år
Læs mere
Santander bank
Med et Privatlån hos Santander kan du gøre lige hvad du vil - lån trygt mellem 5.000 og 200.000 kr. til en rente fra bare 6,20% og kom videre med dine planer nu.
 
  Hotlån 12 - 72 måneder + 25 år
Læs mere
Hotlån
 
  Robotlån op til 80 mdr. + 18 år
Læs mere
Robotlån
Lån op til 50.000 kr med et robotlån. Lån fra du er 18 år gammel.
 
  Turbolån 30 dage - kan udvides. + 20 år
Læs mere
Turbolån
Op til 20.000 kr. hurtigt med et turbolån
 
  Nordiclån 12 - 80 mdr + 20 år
Læs mere
Nordiclån
Op til 50.000 kr. med et lån fra Nordiclån
 
  BankNorwegian Op til 15 år + 25 år
Læs mere
BankNorwegian
Op til 200.000 kr. med et lån fra BankNorwegian
 
lån penge