Lån penge

Få Kviklån | Ansøg om et kviklån og få svar med det samme

Få et kviklån, se dine muligheder. Klik her.
Kviklån er en lånetype, hvor du optager lånet meget hurtigt, og du vil derfor kunne have de lånte penge på din bankkonto i løbet af ganske få dage. Kviklån er et andet ord for bl.a. Hurtig lån, og der er derfor ingen forskel i de to typers betydning og omfang.

Lånetyper som kvklån henvender sig til dig, som hurtigt vil have optaget et lån uden at skulle omkring banken. Fra du sender din låneansøgning, til du har en godkendelser herpå, går ved flere af låneudbyderen kun 15 min., hvis du ansøger i deres åbningstider. Du kan nemlig ansøge om et lån hos udbydere som D:E:R, GE Money Bank, Ekspress Bank og L`EASY over internettet, mens du er på farten, på arbejde eller bare sidder derhjemme foran computeren.

Renter, omkostninger og optagelse af lån
Når du ansøger om et kviklån, skal du være opmærksom på renten og de øvrige omkostninger, som er forbundet med lånet. Da denne måde at låne penge på er meget nem og hurtig, er omkostningerne og renten typisk højere end ved et almindeligt banklån. Du skal derfor altid tjekke ÅOP og renten, inden du sender din låneansøgning igennem, så du er sikker på, du har mulighed for at tilbagebetale lånet. En anden ting du skal regne på er ydelsen, da den ofte kan være høj, da kviklån typisk har en kort løbetid.

I forbindelse med oprettelsen af kviklån skal du ved de fleste udbydere ikke stille nogen form for sikkerhed, men du skal opfylde nogle kriterier for at kunne få bevilliget lånet. Typisk skal du bare være 20 år, nogen steder skal du være fyldt 25 år, for at kunne oprette et lån. Dog er der flere og flere låneudbydere, som kræver, at du ikke er registreret i RKI, og du skal typisk også have en husstandsindkomst på mindst 100.000 kr.


Om 'Få Kviklån | Ansøg om et kviklån og få svar med det samme ' #17
Udarbejdet af Susan Damies| Se også andre artikler i vores leksikon eller se de gode lånemuligheder herunder. Denne artikel må ikke kopieres, men du er meget velkommen til at linke til den, eller 'synes godt om' på Facebook :-).
Lån penge nemt og hurtigt. Se dine lånemuligheder her.

Du kan ansøge om et lån ved en af disse låneudbydere. Ansøg gerne flere forskellige, så kan du efterfølgende sortere i dine lånetilbud

 

Laan-penge-her.dk
  Løbetid Lån op til Alder   Laan-penge-her.dk
  D:E:R - Få et quicklån og lån op til 15.000,- lynhurtigt! 12-72 måneder +20 år
Læs mere
D:E:R - Få et quicklån og lån op til 15.000,- lynhurtigt!
D:E:R kontant lån, tilbyder at låne dig op til 25.000 kr. her og nu, ingen selvangivelse nødvendig.
 
  Lån op til 25.000 kr. med et L’EASY lån. Ansøg nu. Klik her. 24-72 måneder +20 år
Læs mere
Lån op til 25.000 kr. med et L’EASY lån. Ansøg nu. Klik her.
Lån op til 25.000 kr. Med et L’EASY lån kan du købe lige hvad du drømmer om!
 
  Ferratum kviklån - Enkel og sikker kredit 12 mdr. Kassekredit
+21 år
Læs mere
Ferratum kviklån - Enkel og sikker kredit
Ferratum tilbyder kviklån fra 500 til 3.500 kr. uden sikkerhed. Lån kan søges af alle, der er er fyldt 21 år, har folkeregisteradresse i Danmark, er kreditværdig og som ikke er registreret som dårlig betaler i Debitor Registret eller RKI.
 
  Santander bank 12-120 måneder + 25 år
Læs mere
Santander bank
Med et Privatlån hos Santander kan du gøre lige hvad du vil - lån trygt mellem 5.000 og 200.000 kr. til en rente fra bare 6,20% og kom videre med dine planer nu.
 
  Hotlån 12 - 72 måneder + 25 år
Læs mere
Hotlån
 
  Robotlån op til 80 mdr. + 18 år
Læs mere
Robotlån
Lån op til 50.000 kr med et robotlån. Lån fra du er 18 år gammel.
 
  Turbolån 30 dage - kan udvides. + 20 år
Læs mere
Turbolån
Op til 20.000 kr. hurtigt med et turbolån
 
  Nordiclån 12 - 80 mdr + 20 år
Læs mere
Nordiclån
Op til 50.000 kr. med et lån fra Nordiclån
 
  BankNorwegian Op til 15 år + 25 år
Læs mere
BankNorwegian
Op til 200.000 kr. med et lån fra BankNorwegian
 
lån penge